Държавни детски градини
Откъде научихте за нашия сайт?

Кръщенето - организация на тържеството

Прегледи: 2498 | Създадена: 05/03/2012
Кръщенето - организация на тържеството

Организацията на тържество по случай кръщенето на Вашето бебе, е изцяло индивидуално решение за всеки родител. Тържества от този тип варират от почерпка в тесен семеен кръг, до почти една „малка сватба". Все по-често сватбените агенции у нас предлагат разнообразни организации на кръщенета.

Ако сте решила сама да подготвите цялото кръщене на вашето мъниче и вече сте „отметнала" като задължение всичко покрай църковния ритуал, тук е момента да помогнем  за организацията на тържеството в чест на Вашето дете.

За начало е добре да направите списък с гостите, които смятате да поканите. Според техния брой и, разбира се, Вашите финансови възможности, изберете подходящото заведения, в което искате да ги посрещнете. Оставяме този избор на Вас. Вариантът за ресторант не е задължителен. Можете да разнообразите общоприетите традиции като изберете някое Ваше любимо място - парти клуб, където децата на гостите да се забавляват, кътче сред природата или каквото решите.

След като вече сте отправили официална покана към кръстниците на бебето, можете да се заемете с поканите за останалите гости. Тук също всичко зависи от личния Ви избор - поканите могат да направите по поръчка, да закупите готови (вече се предлагат готови покани за абсолютно всякакви поводи), или ако имате желание да проявите креативност, можете да ги изработите сама.

Напоследък се ползват интересни нововъведения в организациите на подобни събития - тетрадки с пожелания от гостите към детето, която може да се допълва на всеки негов рожден ден чак до абитуриентския бал; символични подаръчета за всички, споделили този важен за Вас и Вашето дете празник или пък благодарствена картичка със снимка на бебока.

Наистина, объркващо е да започнете с подготовката на цялото кръщене - църквата, почерпката след кръщенето... Но в последствие ще се убедите колко увлекателно и приятно може да бъде всичко това и ще се радвате на този, пореден дар от Вашето съкровище за Вас.

 

Ревност и съперничество при децата
Ревността може да бъде и полезна, и вредна Това е силно...
Седем мита за разглезването на децата
Мит 1Ще разглезите бебето, ако се занимавате ...
Как да предпазите бебето си от хранителни алергии
За да намалите риска от поява на алергия у детето ви към...
Детето с физически недостатък
Отнасяйте се към него естественоДетето с физически...
Подхранващи маски за лице
Маска с бадемови трици Маската почиства лицето от...
Как да запазим семейното щастие
"И те заживели щастливо до края на дните си"... Това е...