Държавни детски градини
Откъде научихте за нашия сайт?

Чудесен външен вид по време на бременността

Прегледи: 983 | Създадена: 16/11/2011
Чудесен външен вид по време на бременността

Всяка от нас преминава през хиляди притеснения, дилеми, въпроси и терзания, когато коремът вече видимо наедрее, а допълнителните килограми си кажат думата. И колкото и да са ви завладели майчинските инстинкти, безспорно всяка от вас иска да изглежда добре. Предлагаме ви няколко изпитани метода за добър външен вид и самочувствие по време на бременността.

 

1. Подобрете вашата стойка.

С всичките настъпващи промени във вашата фигура и от тежестта на наедрялото ви тяло, с напредване на бременността има вероятност да се прегърбите. Не се поддавайте на желанието да изнасяте хълбоците напред и да прегърбвате рамене или да изпъчвате твърде корема си и да отпускате раменете назад. Тези пози могат да станат причина за напрежение в гърба. Старайте се хълбоците и раменете ви да оформят линия, докато вървите. Дръжте гърба изправен, когато седите като слагате възглавница отзад.

 

2. Акцентирайте на положителните промени от бременността.

Превърнете бременността в триумф на своята женственост. Радвайте се на новите си закръглени форми и по-пищно тяло. За някои жени това е първата възможност да се видят с нова закръглена фигура. Не се притеснявайте да носите малко по-голямо деколте от обикновено или по-прилепнала блуза. Бъдете горди със своята бременна фигура.

 

3. Бъдете семпли.

Не прекалявайте с аксесоарите. Когато сте бременна, фокусът трябва да бъде върху вашия вътрешен блясък. Придържайте се към изчистените линии и класически кройки. Големите и натрапчиви шарки и десени придават допълнителна тежест и обем на фигурата. Вместо това пробвайте да носите едноцветни дрехи в комбинация с пъстри шалове и закачливи бижута.

 

4. Подхранвайте своята лъчезарна красота.

Всекидневно овлажнявайте и два пъти седмично нежно почиствайте кожата на лицето си, за да я поддържате сияйна и мека. Сега, повече от всякога, трябва да пазите кожата си от вредните слънчеви лъчи като винаги използвате подходящ слънцезащитен крем.

 

5. Експериментирайте с косата си.

В синхрон с промените на вашето тяло, пробвайте и нови прически и стилове. Ако имате дълга коса, сега е моментът да се подстрижете. Така ще се грижите по- лесно за нея, а и ще подчертаете очите и ще откриете лицето си.

Ако сте с къса или средна на дължина коса, оставете я да порасне малко, за да я прибирате на опашка или да носите шноли и диадеми.

 

 

Ревност и съперничество при децата
Ревността може да бъде и полезна, и вредна Това е силно...
Седем мита за разглезването на децата
Мит 1Ще разглезите бебето, ако се занимавате ...
Как да предпазите бебето си от хранителни алергии
За да намалите риска от поява на алергия у детето ви към...
Детето с физически недостатък
Отнасяйте се към него естественоДетето с физически...
Подхранващи маски за лице
Маска с бадемови трици Маската почиства лицето от...
Как да запазим семейното щастие
"И те заживели щастливо до края на дните си"... Това е...